Valborg!

Trevlig Valborgsmässoafton!
 
Idag är det Valborgsmässoafton och det varken snöar eller regnar! Inte än sålänge iallafall... Det brukar ju vara kallt och ruggigt. Så idag blir det  riktigt trevligt att gå och titta på brasan! Vi ska hem till vänner i Danderyd på middag och sedan går vi till brasan. Det har blivit en tradtition för oss :) Barnen tycker det är så spännande. Kul att föra vidare sina egna traditioner till sina barn. Som liten tyckte jag det var jättekul att titta på brasan och så brukar det vara en kör som sjunger "Vintern rasar". Då är verkligen våren här! 
 
Idag har vi haft fint besök på skolan. Makeup artisten Sandra Öjeland från Mikas looks har varit och sminkat 70-tals look idag! Då var det mycket ögonskugga och glitter som var grejen. Härligt!
 
 
Sandra sminkar Naggie och vi antecknar minsta steg hon gör. För sen gäller det att få det rätt när vi ska köra 70-tal :)
 
Såhär blev resultatet:
 
Tjusigt! Det är en rolig look att skapa!
 
Produkter vi använt idag. Lyster cream bronzer från Manasi Makeup. En härlig kräm som man kan använda som  bronzer eller rouge. Man kan använda den på hela kroppen. Har hört att artisten Marie Serneholt använder den på sina ben för att göra dem brunare och shiny! MAC´s strobe cream ger hyn en boost av vitaminer och mineraler och ger en vacker lyster till huden. Vi använde den under foundation idag, men kan även användas som highlighter.
 
 
Härliga skimriga ögonskuggor från MAC, Yves Rocher och en glittrig svart cream skugga från Chanel. Den kan med fördel användas även till smoky eyes om man vill ha lite skimmer.
 
Passar ju såklart även om man inte sminkar 70-tal!
 
Innan i veckan gjorde vi 80-tal och 40-tal. Här är Fanny med 80-tals look (överst) och Karolina med 40-tal. Makeup by me!
 
 
Så en rolig nyhet! Svenska Dagmar och Uslu Airlines har gått ihop och gjort nagellack! Uslu Airlines är inte ett flygbolag som man först kan tro. Utan ett kosmetikmärke med färgstarka produkter med fyndiga namn som alla är hämtade från olika flygplatser runtom i världen.
Två olika färger DAG och MAR:
 
Lanseras på NK idag :)
 
 
"Fashion is not something that exist
in dresses only.
Fashion is in the sky, in the street, 
fashion has to do with ideas.
The way we live, what is happening."
Coco Chanel
 

Nu vill jag önska Er alla en härlig Valborg vad ni än hittar på!
 
Kram så länge!
 
Love C